Auto theorie

Start jouw gratis auto examen!

Klik op de knop hieronder om het demo-examen te starten.

backgroundLayer 1

Ga PRO en oefen met ECHTE examens

Oefen als een PRO met een theoriepakket!

Theoriepakketten vergelijken

Let op: dit proefexamen bevat minder vragen dan het echte examen. Koop een theoriepakket op deze website om te oefenen met volledige examens.

Gratis theorie rijbewijs B oefenen

Wanneer je gaat studeren voor het afleggen van jouw rijbewijs B theorie examen, spreekt het voor zich dat je je zo goed mogelijk zult willen voorbereiden. Dit kan op verschillende manieren en gebeurt doorgaans ook in diverse fases. In eerste instantie zul je er misschien voor willen kiezen om een bepaalde (online) theoriecursus te volgen, maar vervolgens zul je willen testen of je reeds opgewassen bent tegen de lastige vragen die je voorgeschoteld zult krijgen tijdens het daadwerkelijke theorie-examen. Dit kun je oefenen door de gratis rijbewijs auto test. Klik hier voor het Proefexamen rijbewijs b.

De manier van vragen stellen evenals de verschillende onderdelen zijn geheel afgestemd op het theoretisch examen van GOCA waardoor je meteen te weten komt of je klaar bent voor het echte werk of dat je beter nog een beetje verder kunt studeren.

Van thuis uit gratis auto theorie oefenen

Veel mensen die het theorie examen voor hun rijbewijs B willen afleggen zijn niet alleen op zoek naar een mogelijkheid om hiervoor van thuis uit te kunnen leren, daarnaast willen ze ook de kosten uiteraard tot een minimum beperken. Vooral jongeren hebben uiteraard slechts een zeer beperkt budget voor handen waardoor ze niet zomaar verschillende dure cursussen zullen willen aankopen. Dat is ook helemaal nergens voor nodig. Gratis rijbewijs auto oefenen van thuis uit zorgt er namelijk voor dat je meteen een goed beeld krijgt van de vragen die je gesteld kunnen worden en daarnaast raak je tevens meteen vertrouwt met de manier waarop de vragen aan je voorgeschoteld zullen worden. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap en dat zonder dat je er ook maar één enkele euro voor dient te betalen.

Controleer uzelf

Wanneer je alle examenvragen hebt beantwoord zal je een overzicht te zien krijgen van alle gestelde vragen inclusief de antwoorden die je hebt gegeven. De software zal vervolgens aangeven welke vragen je correct hebt beantwoord en welke niet. Deze manier van werken zorgt er voor dat je op zeer eenvoudige wijze jezelf kunt verbeteren en eventuele gebrekkige kennis kunt bijschaven. Gratis auto theorie Door dit continue te doen zul je merken dat het aantal foutieve antwoorden na verloop van tijd aanzienlijk zal afnemen waardoor je met veel meer moed het theorie-examen zult gaan afleggen. Gratis rijbewijs auto oefenen door middel van deze examensoftware is dan ook cruciaal voor iedereen die echt goed voorbereid naar het theorie-examen wil gaan.

Oefen zoveel en zolang u wilt

Het mooie aan de gratis rijbewijs B theorie test is dat je deze niet alleen gratis kunt doorlopen, maar bovendien ook nog eens zolang en zoveel als je dat zelf wil. De avond voor het theorie-examen nog even een extra controle doen is dus geen enkel probleem. Voor veel mensen is het eveneens van belang dat de manier waarop dit (proef)examen gebeurt precies hetzelfde is als het daadwerkelijke examen. Dat zorgt er namelijk voor dat men met een veel geruster gemoed kan afzakken naar het examencentrum. Niet alleen de stress zal hierdoor verminderen, bovendien zul je merken dat je met een heldere geest de vragen zult kunnen beantwoorden, succes gegarandeerd!

Duidelijke weergave van de vragen met tijdsdruk

Je zult merken dat de vragen die je worden gesteld tijdens het theorie-examen zijn voorzien van afbeeldingen. Deze afbeeldingen moeten duidelijk weergeven hoe de situatie in kwestie is en hoe je hierop eventueel zou moeten anticiperen. Dit is bij deze gratis rijbewijs auto test eveneens het geval. Bovendien zul je tijdens het afleggen van uw examen per vraag rekening moeten houden met een bepaalde tijdsdruk. Ook deze is verwerkt in de software waardoor het geheel werkelijk zeer realistisch overkomt en je op de meest optimale wijze zal voorbereiden op het theoretisch examen voor het behalen van uw rijbewijs.

Overal theorie leren!

Al onze theoriemiddelen zijn online te benaderen.
Oefen dus waar je wil, wanneer je maar wil!

Waarom zijn wij de beste theoriesite van België?

Gemaakt door theorie-experts en verkeersdeskundigen

Direct een toegangscode per e-mail

Hoogste slagingskans van België!